Kedves Mindenki!

Dáviddal úgy gondoljuk, hetente kétszer, hétfőn és csütörtökön fogunk újabb "csomaggal", lélek bon-bonokkal jelentkezni itt, a blogon.

Ma először egy szuper KIS REGGELI TORNÁT ajánlunk, ami összesen 5 perc, és tényleg alkalmas arra, hogy beindítsa a testünket. Bízunk benne, hogy minden gyerkőc, szülő és kolléga elkészítette már a napirendjét. Abba gyorsan illesszétek be a reggeli tornát, ha eddig esetleg nem szerepelt benne!

A másik torna a JÓGA MÓKA, ami kicsit hosszabb lélegzetű, ám (kis)gyerekeknek és persze szülőknek is élvezetes. Próbáljátok ki! 😍


A kollégáknak és természetesen a szülőknek ajánljuk a 2. GYERMEKPSZICHOLÓGUSI ELŐADÁST. Ennek témája: az új helyzetben kialakítandó határok, keretek, szabályok fontossága. A napirend után kulcsfontosságú a személyes határaink módosítása, és új, közös szabályrendszer kialakítása - a családokban és a gyermekotthonban egyaránt. Ezek nélkül összemosódhatnak a szerepeink, feladataink, széteshetnek a napjaink. Emiatt erősödhet bennünk a félelem, ami aztán szorongássá válhat. Átélhetünk pánikszerű hangulatokat, és mindez spirálként húzhat bennünket egyre lejjebb. Ennek során gyengülhet az immunrendszerünk, és meg is betegedhetünk. Ahogy a test épségére igyekszünk vigyázni, tegyük ezt a lelkünkkel is! 💧
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2007704129373557&id=211958875487966

Szeretnénk néhány filmet küldeni, elsősorban a gyerekeknek. 😀
A kisebbeknek a VUK-ot és a LÚDAS MATYI-t, a nagyobbaknak pedig a PÁL UTCAI FIÚK, a HAHÓ, ÖCSI és a KEMÉNYKALAP ÉS KRUMLIORR című, igazán szép történeteket.
Jó szórakozást hozzájuk!
https://vimeo.com/248002596

További kitartást és jó egészséget kívánunk Nektek! 💪
Gabi és Dávid

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húsvét után